Windows PC of Apple kapot bel 070 362 09 63

Bocoh ICT waarborg keurmerk Computerhulp OK keurmerk ICT waarborg keurmerk Computerspecialist erkend keurmerk ICT keurmerk

Aangesloten bij de Geschillencommissie Computerhulp.

Computer dokter aan huis reparatie in Den Haag

Datarecovery

Vrijwel alle data die u per ongeluk heeft gewist kunnen wij weer terughalen voor zover dit technisch mogelijk is. Daarbij adviseren we u hoe dataverlies het meest effectief kan worden voorkomen tegen een minimum aan kosten. Desgewenst verzorgen we instructiesessies voor u en uw medewerkers.

Alle computer apparatuur heeft onderhoud nodig en sommige onderdelen moeten na een paar jaar vervangen worden. Uw PC, laptop of back-up apparatuur (externe harddisk of NAS) is vooralsnog standaard uitgerust met een hardeschijf. Als u optimaal wilt blijven genieten van uw computer dan dient u de harde schijf op tijd te vervangen om zo dataverlies te voorkomen. Ook zal uw computer hierdoor sneller opstarten en sneller zijn. Uiteraard kan het best zijn dat uw harddisk langer mee gaat, als u regelmatig backup's maakt raad ik ook aan pas te vervangen indien u merkt dat dit nodig is (trager worden, vastlopen, bestanden of mails verdwijnen, etc.).

Maar wilt u onbezorgd en probleemloos door blijven werken dan kunt u de termijn van drie jaar beter aan houden. Ook is het aan te raden om uw computer tenminste om het jaar te laten reinigen. Stof in computers stoort de koeling en beschadigd de apparatuur en maakt uw computer trager. Als er dusdanig veel stof in de computer zit dat de koeling belemmerd word dan kan het systeem ernstige beschadiging oplopen en in veel gevallen is reparatie dan duurder dan een nieuw systeem aanschaffen. Het demonteren en reinigen vereist de nodige kennis en ervaring en kunt u beter door een professional laten doen om beschadiging te voorkomen.

Wij leveren u sinds 1992 in Den Haag en omstreken computer reparaties en op maat gesneden oplossingen aan huis of bedrijf.

MAAK NU EEN AFSPRAAK
of bel met (070) 362 09 63
Neem contact op met de Computer dokter aan huis voor een spoedreparatie
Spoed reparatie?
Neem nu contact op:
(070) 362 09 63