Windows PC of Apple kapot bel 070 362 09 63

Bocoh ICT waarborg keurmerk Computerhulp OK keurmerk ICT waarborg keurmerk Computerspecialist erkend keurmerk ICT keurmerk

Aangesloten bij de Geschillencommissie Computerhulp.

Computer dokter aan huis reparatie in Den Haag

Computer reparatie Den Haag en omgeving

Voor een computerreparatie in Den Haag is de Computer dokter aan huis 6 dagen per week bereikbaar.

Wij zijn 21 jaar lang de specialist in het repareren van computers in Den Haag en omgeving. Als uw computer langzamer op gang komt of als het meer tijd kost om internetpagina's te openen en bestanden te downloaden, dan kunt u de Computer dokter aan huis inschakelen. Onze medewerkers gaan direct met het computer probleem aan de slag. Ook voor het repareren van de harde schijf kunt u bij ons terecht of wij komen wij bij u langs voor een computer reparatie. Wij staan voor u klaar. Computer dokter aan huis levert optimale service. Voor het repareren van computers in Den Haag en omgeving zijn wij zes dagen in de week beschikbaar. Wij komen op locatie. Als u een computerreparatie in Den Haag wilt laten verrichten, dan kunt u vertrouwen op een snellen en deskundige aanpak van Computer dokter aan huis. Het repareren van computers in de omgeving van Den Haag gebeurd meestal bij u thuis. In de omgeving van Den Haag is een computerreparatie voor alle problemen meestal dezelfde dag een feit.

Wanneer uw computer helemaal niet meer functioneert, kan de computer dokter aan huis u snel en goed helpen. De computer dokter verzorgt de reparatie van uw computer in de omgeving van Den Haag bij u thuis. Ook voor uw laptopreparatie in Den Haag kunt u terecht bij de Computer dokter. De reparatie van een laptop, notebook of computer vereist meestal professionele aanpak en dat kan de computer dokter u bieden. U kunt bij ons terecht als u een defecte laptop wilt laten repareren, maar u kunt ook onder meer accu's, beeldschermen en adapters bij ons kopen tegen aantrekkelijke tarieven. Wij zijn zes dagen in de week geopend. Wij komen bij u thuis om uw notebook, computer of laptop te repareren in de omgeving van Den Haag. Ook kunnen wij het geheugen van uw computer upgraden en spyware en malware problemen verhelpen. Voor een laptopreparatie in Den Haag kunt u vertrouwen op de computer dokter.

Computerreparatie Den Haag

Het repareren van computers is het vak waarin wij uitblinken. Wij detecteren de oorzaak van de ontstane problemen en komen met een snelle oplossing. Computer dokter aan huis blaast weer nieuw leven in uw computer of laptop. Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor de diensten die we leveren. Voor een laptop- of computerreparatie in Den Haag kunt u rekenen op de oplossingsgerichte werkwijze van de Computer dokter aan huis.

Onze medewerkers zijn thuis in hun vak en volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws over computer reparaties, computerstoringen, virussen, haperende software en hardware et cetera. Voor een computerreparatie in Den Haag kunt u een beroep doen op Computer dokter aan huis.

Wilt u voor een computerreparatie in Den Haag een afspraak maken met de computer dokter aan huis of wilt u meer informatie over ons bedrijf, dan kunt u ons op de volgende manieren bereiken: Telefoon (070) 362 09 63, E-mail info@computerdokteraanhuis.nl, Kantoor- en postadres Columbusstraat 79a, 2561 AC Den Haag

Wij leveren u sinds 1992 in Den Haag en omstreken computer reparaties en op maat gesneden oplossingen aan huis of bedrijf.

MAAK NU EEN AFSPRAAK
of bel met (070) 362 09 63
Neem contact op met de Computer dokter aan huis voor een spoedreparatie
Spoed reparatie?
Neem nu contact op:
(070) 362 09 63