Windows PC of Apple kapot bel 070 362 09 63

Bocoh ICT waarborg keurmerk Computerhulp OK keurmerk ICT waarborg keurmerk Computerspecialist erkend keurmerk ICT keurmerk

Aangesloten bij de Geschillencommissie Computerhulp.

Computer dokter aan huis reparatie in Den Haag

Privacy Policy

Wij hechten veel waarde aan een duidelijk en transparant privacybeleid en hiervoor gelden dan ook de volgende regels; alleen die persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening aan de klant te onderhouden en te verbeteren;

  • uw persoonsgegevens worden met inachtneming van de geldende privacywetgeving verwerkt, opgeslagen en beheerd;
  • alle overige gegevens die onze medewerkers onder ogen komen, worden strikt vertrouwelijk behandeld (documenten, e-mails etc). Uitzonderingen zijn criminele zaken, waaronder kinderporno.
  • Als consument heeft u recht op inzage van uw persoonsgegevens. Deze gegevens sturen wij u uiterlijk twee weken na uw verzoek om inzage toe. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens aanpassen of verwijderen.

Privacy

Wij nemen bescherming van uw privacy zeer serieus. Deze site maakt geen gebruik van cookies. Uw bezoek wordt wel opgeslagen, maar dat gebeurt op een niet-op u herleidbare manier. Er worden geen ip-adressen of andere privacy gevoelige gegevens opgeslagen. De site wordt gehost op een Duitse server bij een van oorsprong Duits bedrijf en is daardoor onderworpen aan de zeer strenge Duitse wetgeving. Hierdoor is de server juridisch gezien niet toegankelijk voor Amerikaanse overheid en Amerikaanse spionagediensten.

Klachtenregeling

In geval u een klacht heeft, verzoeken wij u ons binnen 8 dagen hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen. U dient te vermelden: uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer overdag, telefoonnummer ’s avonds, e-mailadres, datum dat de dienst verricht werd cq de reparatie afgeleverd, de klachtomschrijving, waarom u denkt dat de oorzaak ons aan te rekenen is en uw voorstel tot oplossing van de klacht. Uw klacht wordt binnen 10 dagen behandeld en u ontvangt binnen 14 dagen na indienen een reactie van ons.

Wij leveren u sinds 1992 in Den Haag en omstreken computer reparaties en op maat gesneden oplossingen aan huis of bedrijf.

MAAK NU EEN AFSPRAAK
of bel met (070) 362 09 63
Neem contact op met de Computer dokter aan huis voor een spoedreparatie
Spoed reparatie?
Neem nu contact op:
(070) 362 09 63