Betrouwbaar. Deskundig. Snel. Al meer dan 25 jaar.

Computer reparatie Den Haag en omgeving

Voor een computerreparatie in Den Haag is de Computerdokter aan huis 7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn 25 jaar lang de specialist in het repareren van computers in Den Haag en omgeving. Als uw computer langzamer op gang komt of als het meer tijd kost om internetpagina’s te openen en bestanden te downloaden, dan kunt u de Computer dokter aan huis inschakelen. Onze medewerkers gaan direct met het computer probleem aan de slag. Ook voor het repareren van de harde schijf kunt u bij ons terecht of wij komen wij bij u langs voor een computer reparatie. Wij staan voor u klaar. Computer dokter aan huis levert optimale service. Voor het repareren van computers in Den Haag en omgeving zijn wij zes dagen in de week beschikbaar. Wij komen op locatie. Als u een computerreparatie in Den Haag wilt laten verrichten, dan kunt u vertrouwen op een snellen en deskundige aanpak van Computer dokter aan huis. Het repareren van computers in de omgeving van Den Haag gebeurd meestal bij u thuis. In de omgeving van Den Haag is een computerreparatie voor alle problemen meestal dezelfde dag een feit.

Wanneer uw computer helemaal niet meer functioneert, kan de computer dokter aan huis u snel en goed helpen. De computer dokter verzorgt de reparatie van uw computer in de omgeving van Den Haag bij u thuis. Ook voor uw laptopreparatie in Den Haag kunt u terecht bij de Computer dokter. De reparatie van een laptop, notebook of computer vereist meestal professionele aanpak en dat kan de computer dokter u bieden. U kunt bij ons terecht als u een defecte laptop wilt laten repareren, maar u kunt ook onder meer accu’s, beeldschermen en adapters bij ons kopen tegen aantrekkelijke tarieven. Wij zijn zes dagen in de week geopend. Wij komen bij u thuis om uw notebook, computer of laptop te repareren in de omgeving van Den Haag. Ook kunnen wij het geheugen van uw computer upgraden en spyware en malware problemen verhelpen. Voor een laptopreparatie in Den Haag kunt u vertrouwen op de computer dokter.

Computer specialisten aan huis en bedrijf

Het repareren van computers is het vak waarin wij uitblinken. Wij detecteren de oorzaak van de ontstane problemen en komen met een snelle oplossing. Computer dokter aan huis blaast weer nieuw leven in uw computer of laptop. Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor de diensten die we leveren. Voor een laptop- of computerreparatie in Den Haag kunt u rekenen op de oplossingsgerichte werkwijze van de Computer dokter aan huis.

Onze medewerkers zijn thuis in hun vak en volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws over computer reparaties, computerstoringen, virussen, haperende software en hardware et cetera. Voor een computerreparatie in Den Haag kunt u een beroep doen op Computer dokter aan huis.

Wilt u voor een computerreparatie in Den Haag een afspraak maken met de computer dokter aan huis of wilt u meer informatie over ons bedrijf, dan kunt u ons op de volgende manieren bereiken: Telefoon (070) 362 09 63, E-mail info@computerdokteraanhuis.nl, Kantoor- en postadres Columbusstraat 79a, 2561 AC Den Haag

“Meteen contact en probleem opgelost zelfs op afstand vanuit het buitenland en ook nog op zondag.
Tevens is mijn oude computer weer als nieuw gemaakt. Zeer tevreden over de uitstekende service!”

Thomas en Vera

“Flexibel, goed telefonisch of per mail bereikbaar en snel beschikbaar om je computer ‘probleem’ te verhelpen! Betrouwbaar – hij levert wat hij beloofd/afgesproken heeft met je. Super relaxt persoon met verstand van z’n vak.”

Miek

“Ik kan kort zijn: gewoon prima!”

Fred Haak

“I have been a customer for some years and am very satisfied with the service, whether identifying and solving problems or buying and installing a new computer. Recommended.”

Mike Weston

“De computerdokter kon mij verrassend snel helpen met mijn zeer traag werkende Imac. Hij legt goed uit wat hij aan het probleem gaat doen; voor een leek erg prettig. Hij is oplossingsgericht als hij plots andere dingen aantreft en laat je daar niet mee zitten. Ik had een dag later mijn computer weer terug. Hij zorgt ervoor dat alles weer werkt. En hij heeft mij vooral verrast met een werkende Timecapsule die al 3 jaar stillag en nu weer als een zonnetje draait. (zelfs Apple kon mij niet helpen). Ik vertrouw hem weer voor een volgende klus.”

Enith

“Correct en prima service.”

Johan van der Gugten

“Niet werkende pc werd snel geanalyseerd. Toen hij bleek te zijn overleden is binnen twee dagen een nieuwe laptop geleverd met al mijn programma’s, mail en data overgezet. Ik kon meteen verder werken. Groot voordeel was dat ik de deur er niet voor uit hoefde.
Nog steeds zeer tevreden, veel dank!.”

Eva Hermans

“Ik heb nergens kritiek over. Hij gaf tijdig aan dat een update noodzakelijk was op mijn pc en ik had een periode van ongeveer 4 weken on jouw bezoek in te plannen – zat tijd. Hij kwam op tijd. Werk was snel gedaan. Geen rommel achtergelaten. Extra installatie voor nog meer beveiliging. Dit alles niet voor de hoofdprijs. Kreeg ik maar van alle zogenaamde ‘vaklui’ zo’n tevreden gevoel…. Zucht…”

S. Daw

“Snelle reactie, uitstekende analyse van het probleem, adequate oplossing ruim binnen de verwachte termijn. Kosten alleszins acceptabel gezien het hoge serviceniveau. Zeker voor herhaling vatbaar.”

John Kalff
“Mijn verouderde systeem leverde nogal wat problemen op. Dankzij vakkundig maatwerk en duidelijk advies, heb ik nu een systeem dat volledig aan mijn wensen voldoet. Door regelmatige updates via e-mail was ik constant op de hoogte van de vorderingen. een absolute aanrader. “
Eddo de Leeuw

“Prompte service, goede adviezen, duidelijke uitleg en geen onverwachte kosten: prima!”

Monique Baardman

Spoed reparatie?
Bel direct:
(070) 362 09 63