Betrouwbaar. Deskundig. Snel. Al meer dan 25 jaar.

Ouderwetse service

We hebben geen winkel, maar draaien het om: we komen naar u toe. Dat beperkt gesleep met apparatuur en dient uw gemak. We leveren nog ouderwetse service en nemen ruim de tijd om u van dienst te zijn, met veel aandacht voor uw vragen en wensen.

Bijvoorbeeld als uw computer niet goed werkt of uw internetverbinding hapert. Of als u uw computer wilt vervangen door een nieuwe machine. We lopen de mogelijkheden met u door en adviseren u tot u een goed gevoel heeft over uw aanstaande aankoop.

Van Windows naar Apple, of omgekeerd

Maar daar blijft het niet bij. Mogen wij uw nieuwe computer leveren, dan zetten we al uw oude data (brieven, foto’s, mail etc.) over van de oude naar de nieuwe computer. Ook als u van Windows naar Apple wilt overstappen of omgekeerd. Alle bestelde hardware wordt eerst nauwkeurig nagekeken en daarna volledig geïnstalleerd. Uw oude of nieuwe software wordt geïnstalleerd en voorzien van alle updates.

Als u dat wenst wordt alles geheel aangesloten op bestaande apparatuur als printers etc. en gaan we pas weg als alles werkt; compleet geïnstalleerd en voorzien van alle drivers, updates, service-packs en (uiteraard) uw oude data.

Zodat u meteen aan het werk kunt, op de manier zoals u dat gewend was.

Topkwaliteit

Om teleurstellingen te voorkomen leveren we alleen producten van topkwaliteit; naar wens voorzien van onsite-garantie- en supportopties. U kunt ook buiten de garantietermijn een beroep op ons service-apparaat doen. We lossen snel, betrouwbaar en deskundig uw problemen op en proberen waar dat kan de kosten daarvan te beperken.

HulpOpAfstand

Met onze HulpOpAfstand-service kunnen we als u dat wenst problemen aan uw computer oplossen zonder bij u langs te hoeven komen. Dat bespaart kosten en is wel zo handig. Ideaal als er kleine zaken mis lijken te gaan of u bijvoorbeeld een e-mail heeft ontvangen die u niet vertrouwt. U belt ons en maakt een afspraak waarop we u terugbellen om op afstand met u mee te kijken.

Deze service respecteert volledig uw privacy en is in overeenstemming met ons strenge privacy-regelement. We kunnen nooit ‘zomaar’ met u meekijken, er is eerst een duidelijke toestemmingsprocedure voor nodig. U bepaalt altijd wanneer en hoe lang u van de service gebruik maakt.

Niet werkende pc werd snel geanalyseerd. Toen hij bleek te zijn overleden is binnen twee dagen een nieuwe laptop geleverd met al mijn programma’s, mail en data overgezet. Ik kon meteen verder werken. Groot voordeel was dat ik de deur er niet voor uit hoefde.
Nog steeds zeer tevreden, veel dank!.

Eva Hermans

Een onverwacht gecrashde pc legde mijn bedrijf stil. Binnen een dag draaide alles weer en is alle data terug gehaald. In het netwerk werden een aantal fouten hersteld.
Inmiddels een maand later ben ik nog steeds erg tevreden met het resultaat. Bovendien hebben we nu een sneller netwerk en een wel werkende backup-voorziening.

Patricia Jol

Spoed reparatie?
Bel direct:
(070) 362 09 63