Betrouwbaar. Deskundig Snel. Sinds 1992

Virussen en Spyware

Virussen, spyware en andere schadelijke code wordt vakkundig van het systeem verwijderd, zonder uw data aan te tasten. Wij leveren uitsluitend betrouwbare anti-virus en anti-spyware oplossingen zodat uw systeem na te zijn ‘ontsmet’ ook schoon blijft. Daarbij geven we u tips hoe u toekomstige besmettingen kunt voorkomen. Hoe weet ik nu of mijn computer een virus heeft? Meestal uit een virus zich met acties en maatregelen die op uw systeem plaatsvinden zonder dat u hiervoor zelf instructies voor heeft gegeven. Bijvoorbeeld het niet meer kunnen openen van bestanden of programma’s die steeds trager worden.

Ook kan een e-mail (onbewust) een virus hebben meegezonden zonder dat u dat gemerkt heeft. Om een virus te detecteren is het uitvoeren van een virusscan op uw computer nodig. Wij hebben diverse virus scans weke wij altijd meenemen als wij op reparatie zijn. Wat is Spyware nou precies? Bij het surfen op internet heeft meer dan de helft van alle surfers wel eens last gehad van spyware. Veel deskundigen vinden dit fenomeen zelfs een grotere bedreiging dan computervirussen.

Spyware is een verzamelnaam voor allerlei “rotzooi” (meestal afkomstig van internet) die op je pc staat en die je niet wilt hebben. Het zijn programma’s die je surfgedrag registreren en of beïnvloeden en uw computer langzamer maken. Spyware, wordt ook wel de digitale pest genoemd welke in drie groepen is in te delen. Wij repareren uw computer bij u thuis in de omgeving van Den Haag en verwijderen ook Virussen en Spyware.

“Meteen contact en probleem opgelost zelfs op afstand vanuit het buitenland en ook nog op zondag.
Tevens is mijn oude computer weer als nieuw gemaakt. Zeer tevreden over de uitstekende service!”

Thomas en Vera

“Flexibel, goed telefonisch of per mail bereikbaar en snel beschikbaar om je computer ‘probleem’ te verhelpen! Betrouwbaar – hij levert wat hij beloofd/afgesproken heeft met je. Super relaxt persoon met verstand van z’n vak.”

Miek

“Ik kan kort zijn: gewoon prima!”

Fred Haak

“I have been a customer for some years and am very satisfied with the service, whether identifying and solving problems or buying and installing a new computer. Recommended.”

Mike Weston

“De computerdokter kon mij verrassend snel helpen met mijn zeer traag werkende Imac. Hij legt goed uit wat hij aan het probleem gaat doen; voor een leek erg prettig. Hij is oplossingsgericht als hij plots andere dingen aantreft en laat je daar niet mee zitten. Ik had een dag later mijn computer weer terug. Hij zorgt ervoor dat alles weer werkt. En hij heeft mij vooral verrast met een werkende Timecapsule die al 3 jaar stillag en nu weer als een zonnetje draait. (zelfs Apple kon mij niet helpen). Ik vertrouw hem weer voor een volgende klus.”

Enith

“Correct en prima service.”

Johan van der Gugten

“Niet werkende pc werd snel geanalyseerd. Toen hij bleek te zijn overleden is binnen twee dagen een nieuwe laptop geleverd met al mijn programma’s, mail en data overgezet. Ik kon meteen verder werken. Groot voordeel was dat ik de deur er niet voor uit hoefde.
Nog steeds zeer tevreden, veel dank!.”

Eva Hermans

“Ik heb nergens kritiek over. Hij gaf tijdig aan dat een update noodzakelijk was op mijn pc en ik had een periode van ongeveer 4 weken on jouw bezoek in te plannen – zat tijd. Hij kwam op tijd. Werk was snel gedaan. Geen rommel achtergelaten. Extra installatie voor nog meer beveiliging. Dit alles niet voor de hoofdprijs. Kreeg ik maar van alle zogenaamde ‘vaklui’ zo’n tevreden gevoel…. Zucht…”

S. Daw

“Snelle reactie, uitstekende analyse van het probleem, adequate oplossing ruim binnen de verwachte termijn. Kosten alleszins acceptabel gezien het hoge serviceniveau. Zeker voor herhaling vatbaar.”

John Kalff
“Mijn verouderde systeem leverde nogal wat problemen op. Dankzij vakkundig maatwerk en duidelijk advies, heb ik nu een systeem dat volledig aan mijn wensen voldoet. Door regelmatige updates via e-mail was ik constant op de hoogte van de vorderingen. een absolute aanrader. “
Eddo de Leeuw

“Prompte service, goede adviezen, duidelijke uitleg en geen onverwachte kosten: prima!”

Monique Baardman

Spoed reparatie?
Bel direct:
(070) 362 09 63