Selecteer een pagina

DATA RECOVERY

Disk defect? Per ongeluk data gewist?

We kunnen vaak alles weer terughalen (indien technisch mogelijk).

We herstellen uw verloren data en adviseren u over hoe u dataverlies kunt voorkomen.

Uw waardevolle data is opgeslagen op een harde schijf, USB-stick, geheugenkaart of SSD. Deze kunnen ingebouwd zijn in uw computer of als externe apparaten worden gebruikt, soms in aparte behuizingen.

Let op slijtage

Harde schijven, geheugenkaarten en SSD’s zijn onderhevig aan slijtage. Het wordt aanbevolen om een geheugenkaart en USB-stick na ongeveer een tot anderhalf jaar te vervangen en een harde schijf na ongeveer vier jaar. Als dit niet gebeurt, wordt de schijf (en daarmee de hele computer) langzamer en ontstaan er lees- en schrijffouten. Bovendien raken de opgeslagen gegevens steeds meer beschadigd of verdwijnen zelfs. Uiteindelijk kan uw computer niet meer opstarten, of lijkt de geheugenkaart of SSD leeg.

Onomkeerbaar proces

Dit verouderingsproces is onomkeerbaar. In tegenstelling tot wat u op internet kunt lezen, zijn er geen tools om een verslechterende datadrager nieuw leven in te blazen zodat deze nog een tijdje meegaat. Pogingen daartoe zullen het probleem alleen maar verergeren.

Wat wij u bieden

Professionele dataherstel: Wij bieden professionele dataherstelservices voor Windows-PC’s, Apple-computers, laptops en meer.

Snelle diagnose
We stellen snel de diagnose om de beste herstelopties te bepalen.

Hoog slagingspercentage
Onze experts hebben een hoog slagingspercentage bij het herstellen van verloren of beschadigde data.

Veiligheid en vertrouwelijkheid
Uw data wordt gedurende het gehele herstelproces veilig en vertrouwelijk behandeld.

Op-locatie-service
Indien mogelijk, voeren wij het dataherstel direct bij u op locatie uit. Anders nemen we het apparaat mee en streven ernaar het herstel binnen 3 werkdagen af te ronden.

Advies en preventie
Na het herstel ontvangt u tips over databack-ups en hoe u toekomstig dataverlies kunt voorkomen.

Neem contact met ons op voor professionele en betrouwbare dataherstelservices!

Uw harddisk is overleden.

Uw NAS is onbereikbaar.

Uw externe schijf is ‘leeg’.

Wat nu?

 

Wanneer u geconfronteerd wordt met een defecte datadrager (harde schijf, USB-stick, geheugenkaart of SSD), is het van cruciaal belang om de problemen niet erger te maken. De beste oplossing is om een deskundig en betrouwbaar bedrijf in te schakelen dat de datadrager professioneel kan onderzoeken.

Belangrijke tips

 • Probeer het probleem niet zelf op te lossen met YouTube-video’s of gratis tools van internet.
 • Open de datadrager niet!
 • De forensische tools die wij gebruiken om defecte datadragers te analyseren en data betrouwbaar te reconstrueren, zijn dezelfde als die door wetshandhavingsinstanties als politie en justitie worden gebruikt en zijn vrij kostbaar. Dit is niet iets wat we er ‘zomaar even bij doen’.

Onze serviceprocedure

 • We rekenen een starttarief voor het eerste onderzoek, inclusief basisanalyse.
 • Op basis van deze analyse bepalen we in overleg met u de volgende stappen. Zo houden we de kosten onder controle en weet u snel wat u kunt verwachten.
 • We helpen u graag en kunnen de schijf vaak nog dezelfde dag bij u ophalen als dat nodig is.

Neem contact met ons op voor professionele en betrouwbare dataherstelservices!

 

De Voor- en nadelen van SSD’s

De introductie van Solid State Disks (SSD’s) bracht veel voordelen, maar ook enkele nadelen met zich mee. Daarom is het belangrijk om de juiste SSD te kiezen en goed advies in te winnen.

In een SSD zijn geen bewegende onderdelen, wat de mechanische betrouwbaarheid sterk verbetert en de lees- en schrijfsnelheden aanzienlijk verhoogt. Deze verbetering is direct merkbaar wanneer u een traditionele harde schijf in een oudere computer vervangt door een SSD. De computer start veel sneller op, programma’s en internetbrowsers reageren vrijwel direct. Kortom, het hele systeem is sneller en stiller dan ooit tevoren.

Voordelen

Hogere snelheid
SSD’s bieden aanzienlijk snellere lees- en schrijfsnelheden vergeleken met traditionele harde schijven (HDD’s). Dit leidt tot snellere opstarttijden, snellere bestandsoverdrachten en een algeheel betere systeemprestatie.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid
Omdat SSD’s geen bewegende onderdelen hebben, zijn ze beter bestand tegen fysieke schokken en trillingen. Dit maakt ze ideaal voor mobiel gebruik in laptops en andere draagbare apparaten.

Energie-efficiëntie
SSD’s verbruiken minder stroom dan HDD’s, wat leidt tot een langere batterijduur in laptops en lagere energiekosten.

Geruisloze werking
Zonder bewegende onderdelen werken SSD’s stil, wat bijdraagt aan een stillere werkomgeving.

Lagere warmteontwikkeling
SSD’s genereren minder warmte dan traditionele harde schijven, wat de levensduur van hardware kan verlengen en het risico op oververhitting vermindert.

Nadelen

Beperkte schrijfcycli
SSD’s hebben een beperkt aantal lees- en schrijfcycli. Zodra deze limiet is bereikt, functioneert de SSD zonder waarschuwing niet meer. Gelukkig zijn de betere SSD’s uitgerust met software die de SSD bewaakt en problemen registreert.

De juiste SSD kiezen

Bij de aanschaf van een SSD geldt nadrukkelijk dat goedkoop duurkoop kan zijn. Daarom geven we de voorkeur aan betrouwbaarheid en gebruiken we uitsluitend Samsung SSD’s met een garantie van 3 tot 5 jaar.
Het kiezen van een SSD betekent investeren in betere prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie. Upgrade uw systeem met een SSD en ervaar het verschil!

Onze upgrade-service

We kunnen uw oudere Windows- of Apple-computer binnen enkele werkdagen upgraden (indien technisch mogelijk), waarbij alle programma’s en data behouden blijven. U kunt direct weer aan de slag met een sneller en betrouwbaarder systeem!

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen met uw dataherstel- en computerupgradebehoeften. Onze experts staan klaar om u de beste oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke eisen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u kunnen begeleiden bij de beschikbare opties om de prestaties en betrouwbaarheid van uw systeem te verbeteren.

Neem contact met ons op voor professionele en betrouwbare upgradeservices!

Klantbeoordelingen. Ontdek wat onze klanten zeggen:

Betrouwbaarheid en kwaliteit. Hoe onze klanten ons beoordelen:

 • ARRIVEREN IN HET AFGESPROKEN TIJDVAK 89% 89%
 • KWALITEIT VAN DE ADVISERING 93% 93%
 • NAKOMEN AFSPRAKEN 98% 98%
 • INFORMATIEVOORZIENING (TIJDENS REPARATIE) 94% 94%
 • REPARATIE BINNEN DE AFGESPROKEN TERMIJN 93% 93%
 • KWALITEIT VAN HET GELEVERDE WERK (OVER-ALL) 96% 96%

Erkenning en kwaliteit. Onze keurmerken en certificaten:

Spoedhulp nodig? Bel 070 362 09 63 of SMS/Whatsapp 06 48 0800 70

Alleen de beste merken. Ons geselecteerde assortiment:

Contact

Kantoor- en postadres
Columbusstraat 79a, 2561 AC Den Haag
(geen winkel, geen bezoekadres)

Kvk Haaglanden
27.147479

BTW nummer
NL.001957197.B15

Certificering
Brancheorganisatie ICT Waarborg

Verzorgingsgebied
Klik hier voor de kaart