Selecteer een pagina

OVER ONS

Geen studenten, maar echte experts.
Pioniers sinds 1992.

Computerdokter is een van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in het bieden van computerhulp aan huis en bedrijven.

Computerhulp aan huis en bedrijf. Deskundig. Betrouwbaar. Snel.

Computerdokter is een van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in het bieden van computerhulp aan huis en aan bedrijven. We zijn pioniers op dit gebied sinds 1992 en hebben een reputatie opgebouwd voor deskundige en betrouwbare service.

Heeft u problemen met uw Apple en/of Windows desktop of laptop? Haperende internetverbinding of (WiFi)-netwerkproblemen? Verloren data op uw harde schijf? Slachtoffer geworden van phishingmails of virusinfecties? Overstappen van Windows naar Apple of vice versa? Of merkt u alleen dat uw computer wat traag is geworden?

Ons team van bekwame professionals staat klaar om u met al deze problemen te helpen. We zijn trots op onze expertise en betrouwbaarheid, en we zorgen ervoor dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt voor al uw computergerelateerde problemen.

We staan voor u klaar.
Sinds 1992.

  

Computerdokter is uw betrouwbare, deskundige en snelle partner in het grootste deel van de provincie Zuid-Holland, waar we talloze klanten bedienen door vrijwel alle problemen met computers, randapparatuur en software op te lossen.

Naast reparaties aan Windows- en Apple-computers, zijn we gespecialiseerd in het herstellen van slecht presterende (WiFi)-netwerken, data recovery (het terughalen van foto’s en documenten), het beveiligen van systemen, het verwijderen van virussen, spyware en malwarebesmettingen, en het upgraden van trage computers. Want weggooien is zonde.

Daarnaast bieden we altijd kosteloos advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Een echt vak, geen hobby!

  

Ons werk is een echt vak, niet iets wat je er zomaar bij doet. De ICT-sector is immers voortdurend in ontwikkeling.

We zijn goed verzekerd, hebben geïnvesteerd in een werkplaats met uitstekende apparatuur en volgen regelmatig cursussen van fabrikanten. Op deze manier blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software, reparatiemethoden en bugs in programma’s.

Dit stelt ons in staat efficiënt te werken, wat u ten goede komt.

Snel weer aan het werk

  

We staan altijd klaar om u te helpen, zelfs buiten kantoortijden. We plannen snel een afspraak om uw probleem op te lossen, of dat nu bij u thuis, op uw bedrijf of op afstand is. Als de reparatie niet ter plaatse kan worden voltooid, nemen we uw computer gratis mee, voeren de noodzakelijke reparaties uit in onze werkplaats en bezorgen hem snel weer terug.

We verzorgen ook de volledige installatie en aansluiting, zodat alles perfect werkt en u meteen weer aan het werk kunt. Ons doel is om uw downtime te minimaliseren en een naadloze ervaring van begin tot eind te bieden.

Klantbeoordelingen. Ontdek wat onze klanten zeggen:

Betrouwbaarheid en kwaliteit. Hoe onze klanten ons beoordelen:

  • ARRIVEREN IN HET AFGESPROKEN TIJDVAK 89% 89%
  • KWALITEIT VAN DE ADVISERING 93% 93%
  • NAKOMEN AFSPRAKEN 98% 98%
  • INFORMATIEVOORZIENING (TIJDENS REPARATIE) 94% 94%
  • REPARATIE BINNEN DE AFGESPROKEN TERMIJN 93% 93%
  • KWALITEIT VAN HET GELEVERDE WERK (OVER-ALL) 96% 96%

Erkenning en kwaliteit. Onze keurmerken en certificaten:

Spoedhulp nodig? Bel 070 362 09 63 of SMS/Whatsapp 06 48 0800 70

Alleen de beste merken. Ons geselecteerde assortiment:

Contact

Kantoor- en postadres
Columbusstraat 79a, 2561 AC Den Haag
(geen winkel, geen bezoekadres)

Kvk Haaglanden
27.147479

BTW nummer
NL.001957197.B15

Certificering
Brancheorganisatie ICT Waarborg

Verzorgingsgebied
Klik hier voor de kaart