Selecteer een pagina

VIRUSSEN & SPYWARE

Vakkundig verwijderd van uw systeem zonder uw data aan te tasten*

Daarnaast geven we u tips om toekomstige besmettingen te voorkomen.

Een virus op uw computer?

Een virus is schadelijke software die gegevens beschadigt of steelt en prestaties belemmert. Het herkennen van een virus op uw computer kan soms lastig zijn, maar er zijn enkele duidelijke signalen waar u op kunt letten.

Symptomen van een virusbesmetting

Als uw computer plotseling veel trager is geworden zonder duidelijke reden, of ongewenste pop-up advertenties, zelfs als u geen browser heeft geopend, zijn een veelvoorkomend teken van malware of adware. Als programma’s zonder uw tussenkomst beginnen te openen of als uw computer onverwachts opnieuw opstart, kan dit wijzen op een virus.

Onverklaarbaar hoge netwerkactiviteit, zelfs als u niets downloadt of uploadt, kan een teken zijn dat een virus gegevens verstuurt of ontvangt. Virussen kunnen bestanden verwijderen, verplaatsen of wijzigen. Als u vaak foutmeldingen ziet of als uw besturingssysteem regelmatig crasht, kan dit door een virus veroorzaakt worden. Als u merkt dat u geen toegang heeft tot beveiligingsinstellingen kan dit een indicatie zijn dat een virus actief probeert zichzelf te verbergen. 

Vermoed u een virusbesmetting?

Om te voorkomen dat u een virusbesmetting erger maakt dan het al is, verdient het aanbeveling niet zelf te gaan experimenteren. Zet de computer uit en schakel professionele hulp in.

Neem contact met ons om het probleem te bespreken. We helpen u graag met het opsporen en verwijderen van virussen en het beveiligen van uw systeem tegen toekomstige bedreigingen. 

Virus via e-mail

Een veelvoorkomende manier waarop virussen zich verspreiden, is via e-mail.

Kwaadaardige e-mails bevatten vaak bijlagen of links die, wanneer geopend, uw computer kunnen infecteren met malware. Het is belangrijk om altijd voorzichtig te zijn met e-mails van onbekende afzenders en nooit op verdachte links of bijlagen te klikken.

Preventie

Zorg ervoor dat uw antivirussoftware up-to-date is en scan regelmatig uw systeem op bedreigingen. Door alert te blijven en beveiligingsmaatregelen te treffen, kunt u de kans op een virusinfectie via e-mail aanzienlijk verkleinen.

Opsporing en verwijdering

Mocht u desondanks getroffen zijn door een virusinfectie (of dat vermoeden), neem contact met ons om het probleem te bespreken. We helpen u graag met het opsporen en verwijderen van virussen in e-mail en het beveiligen van uw computer tegen toekomstige bedreigingen.

Neem contact met ons om het probleem te bespreken. We helpen u graag met het opsporen en verwijderen van virussen en het beveiligen van uw systeem tegen toekomstige bedreigingen. 

Wat is Spyware?

Spyware is schadelijke software die zonder uw medeweten op uw computer wordt geïnstalleerd om persoonlijke informatie te verzamelen. 

Deze software kan uw online activiteiten volgen, wachtwoorden en creditcardnummers stelen en uw computerprestaties beïnvloeden en is daarom niet te onderschatten! Spyware komt vaak binnen via besmette downloads, gratis software, -muziek of -films, verdachte e-mailbijlagen en kwaadaardige websites.

Symptomen van spyware

Symptomen van spyware zijn onder andere trage computerprestaties, ongewenste advertenties, gewijzigde instellingen en onverklaarbare netwerkactiviteit.

Vermoed u een spywarebesmetting?

Om te voorkomen dat een virusinfectie erger wordt, wordt aangeraden niet zelf te experimenteren. Zet de computer uit en zoek professionele hulp.

Neem contact met ons om het probleem te bespreken. We helpen u graag met het opsporen en verwijderen van spyware en het beveiligen van uw systeem tegen toekomstige bedreigingen. 

Klantbeoordelingen. Ontdek wat onze klanten zeggen:

Betrouwbaarheid en kwaliteit. Hoe onze klanten ons beoordelen:

  • ARRIVEREN IN HET AFGESPROKEN TIJDVAK 89% 89%
  • KWALITEIT VAN DE ADVISERING 93% 93%
  • NAKOMEN AFSPRAKEN 98% 98%
  • INFORMATIEVOORZIENING (TIJDENS REPARATIE) 94% 94%
  • REPARATIE BINNEN DE AFGESPROKEN TERMIJN 93% 93%
  • KWALITEIT VAN HET GELEVERDE WERK (OVER-ALL) 96% 96%

Erkenning en kwaliteit. Onze keurmerken en certificaten:

Spoedhulp nodig? Bel 070 362 09 63 of SMS/Whatsapp 06 48 0800 70

Alleen de beste merken. Ons geselecteerde assortiment:

Contact

Kantoor- en postadres
Columbusstraat 79a, 2561 AC Den Haag
(geen winkel, geen bezoekadres)

Kvk Haaglanden
27.147479

BTW nummer
NL.001957197.B15

Certificering
Brancheorganisatie ICT Waarborg

Verzorgingsgebied
Klik hier voor de kaart