Betrouwbaar. Deskundig. Snel. Ook met Hulp Op Afstand!

virus en spyware verwijderen

Computer reparatie Apple en Windows

Snelle, deskundige reparatie van uw laptop, Windows PC en/of Apple computer. Ook voor opschonen en upgrades. Internet en netwerk snel weer in orde. Geen gesleep met apparatuur, geen lange wachttijden, geen aansluitproblemen.

Meer weten?
data recovery en probleempreventie

Data recovery preventie advies

Vrijwel alle gewiste data op PC, laptop, datakaart kunnen wij terughalen tegen lage kosten. Bovendien adviseren we u hoe dataverlies het meest effectief kan worden voorkomen en hoe u uw kostbare data het beste opslaat.

Meer weten?
virus en spyware verwijderen

Virussen: oplossen en voorkomen

Virussen, spyware en malware op laptop, Windows of Apple computer wordt vakkundig en betrouwbaar verwijderd, zonder uw data aan te tasten. Met gratis preventie adviezen om nieuwe ellende in de toekomst te voorkomen.

Meer weten?

Spoed reparatie?
Door Coronavirus
Hulp Op Afstand
nodig?
Bel direct:
(070) 362 09 63

Betrouwbare computerhulp aan huis

Heeft u problemen met uw Apple en/of Windows desktop of laptop? Hapert de internetverbinding of het (WiFi) netwerk? Bent u data kwijt op uw harddisk? Bent u het slachtoffer geworden van een phishing mail of virus besmetting? Wilt u overstappen van Windows naar Apple of omgekeerd? Of is er niets meer aan de hand dan dat uw computer wat traag geworden is?

De eerste de beste: sinds 1992

Computerdokter aan huis is één van de eerste bedrijven in Nederland dat zich specialiseerde in het bieden van computerhulp aan huis en bedrijf. Sinds 1992 zijn we voor talloze klanten een betrouwbare, deskundige en snelle partner gebleken voor het oplossen van vrijwel alle problemen met Windows en Apple computers, randapparatuur en software.

En we zijn gespecialiseerd in data recovery, we halen foto’s en documenten terug en verwijderen virussen, spyware en malwarebesmettingen. En we geven altijd kosteloze adviezen hoe u nieuwe ellende in de toekomst kan voorkomen.

Géén studenten, maar échte experts

‘Student’ in advertenties wekt de indruk dat er iemand komt die intelligent is en u weinig geld kost. Dat klinkt leuk, maar blijkt in de praktijk vaak heel anders uit te pakken waardoor ‘goedkoop’ eerder duurkoop wordt. Bovendien kleven er een hoop bezwaren aan ‘studenten’, want wat is een student? Een student is in feite iedereen die een opleiding volgt. Van 14 tot 114 jaar. Van een schriftelijke LOI opleiding Vrijetijdskunde tot universitair Econometrie en alles ertussenin.

U heeft dus vantevoren geen enkel idee wie u in huis haalt. Maar u vertrouwt wel uw computer met alles-er-op-en–er-aan toe aan hem of haar. U weet ook niet of er überhaupt voldoende kennis in huis is om snel en deskundig uw computerproblemen op te lossen. De kans dat u een ICT student krijgt is in elk geval zeer klein, want die hebben aanmerkelijk beter betaalde bijbanen.

Helaas blijkt al te vaak dat het afgeleverde werk maar matig is en er soms erg veel tijd is gebruikt om tot een oplossing te komen. En zit u nog aan een abonnement vast ook. Zeer regelmatig wordt onze hulp ingeroepen om zaken te herstellen die ‘studenten’ aan huis hebben ‘gerepareerd’, soms zelfs met illegale software en ‘gratis’ tools die meer ellende blijken veroorzaken dan ze hebben opgelost.

Echt vak

Ons werk is een echt vak waar doorlopend van alles in verandert, niet iets wat je er even bij doet. We zijn goed verzekerd, hebben geïnvesteerd in een werkplaats met uitstekende apparatuur, volgen jaarlijks diverse bijscholingscursussen en certificeringen, worden door fabrikanten en distributeurs op de hoogte gehouden van nieuwe apparaten, nieuwe software, nieuwe reparatiemethoden, maar ook van bijvoorbeeld bugs en fouten in hun programma’s. Fabrikanten stellen hun kennis en databases open voor erkende reparatiebedrijven waardoor we meer kunnen doen in minder tijd. En daar profiteert u dan weer van.

U kunt snel weer aan het werk

We staan met plezier voor u klaar, ook buiten kantoortijden. En maken zeer snel een afspraak om uw probleem op te lossen. Dat kan bij u aan huis of bedrijf zijn of op afstand met onze voordelige HulpOpAfstand-service. Wanneer de reparatie niet op lokatie kan worden voltooid, nemen wij uw computer gratis mee en bezorgen hem snel weer terug. Uiteraard nemen dan wij ook de installatie en het aansluiten van uw computer voor onze rekening. Zodat u meteen weer aan het werk kunt.

We zijn benieuwd naar uw oordeel

Als we werkzaamheden voor u hebben mogen verrichten, willen we graag weten of u tevreden bent. Want uw ervaringen zijn belangrijk voor ons. Ze stellen ons in staat nog beter te doen waar we goed in zijn. En waar we onverhoopt steken laten vallen, kunnen we na uw kritiek direct verbeteringen aanbrengen om herhaling te voorkomen.

Gemiddelde beoordelingen (hoger=beter)
 • 87%
  Arriveren in het afgesproken tijdvak - 87%
 • 89%
  Kwaliteit van de advisering - 89%
 • 95%
  Nakomen afspraken - 95%
 • 94%
  Informatievoorziening (tijdens reparatie) - 94%
 • 90%
  Reparatie binnen afgesproken termijn - 90%
 • 96%
  Kwaliteit van het geleverde werk - 96%
 • 91%
  Kwaliteit / prijsverhouding - 91%

“Zoals verwacht, altijd uitstekend werk.
Ik begrijp het niet altijd maar dat is geen punt.
Ik weet ook niet hoe een kip eieren legt maar ik eet ze wel.”

E. Meijer, Den Haag

“De administratiecomputer in mijn praktijk hield ermee op.
Binnen 24 uur stond hij weer te draaien,
voorzien van nieuwe onderdelen en sneller dan ooit.
Er is meteen middels een backupsysteem en noodstroom gezorgd dat dit soort ellende zich niet meer herhaalt. Zeer tevreden!”

G. van Schijndel, Leiden

“Meer dan die 5 sterren.”

Eeke Mattner, Scheveningen
“Belangrijkste is het vertrouwen. Dat is dit soort omstandigheden een groot goed. Dat schenkt hij je. Natuurlijk deskundig. Reageert snel. Geen handige verkooppraatjes. Luistert goed. Prettig mens”.
Gerard van H. Voorburg

“Snel begrepen wat mijn probleem was.
Volgende dag blijvend opgelost”.

Rob van Lent, Zoetermeer

“Goede snelle oplossing. Duidelijke uitleg!”

G&B, Den Haag

“Vlotte service en deskundig verholpen probleem
bij traag werkende computer.”

J. Dorna, Den Haag

“Zeer snelle en attente hulp na het crashen van mijn pc; prijsopgave vooraf was daardoor niet mogelijk;
vooral deskundige en behulpzame medewerkers.”

Erwin Seydel, Den Haag

“We hadden problemen met internet en schakelden Student aan Huis in. De problemen leken even opgelost, maar verergerden niet lang erna. Na 3 nutteloze sessies hebben we de ‘student’ de deur gewezen.
Via kennissen hoorden we van dit adres en ze konden de volgende dag al langskomen. De problemen zijn nu echt opgelost, internet gaat weer als vroeger en thuiswerken en het huisnetwerk gaan sneller dan ooit. Ook werd de beveiliging van de computers aangepakt en werd meegedacht over betere ontvangst van wifi op zolder. Zeer tevreden!”

Marcel de Plaa, Leidschendam

“Na een nogal dramatisch uitziende computercrash werd mijn laptop dezelfde dag nog opgehaald en onderzocht.
Na overleg besloot ik de gecrashte harddisk meteen te laten vervangen door een grotere en snelle SSD. Al mijn programmatuur en data kon worden overgezet en alles werkt nu weer. Zeer tevreden! ”

Nanette Young, Den Haag

“De computerdokter kon mij verrassend snel helpen met mijn zeer traag werkende Imac.
Hij legt goed uit wat hij aan het probleem gaat doen; voor een leek erg prettig. Hij is oplossingsgericht als hij plots andere dingen aantreft en laat je daar niet mee zitten.
Ik had een dag later mijn computer weer terug. En hij heeft mij vooral verrast met een werkende Timecapsule die al 3 jaar stillag en nu weer als een zonnetje draait. (zelfs Apple kon mij niet helpen).
Ik vertrouw hem weer voor een volgende klus.”

Enith, Den Haag

“Meteen nadat we contact opnamen werd het probleem opgelost met Hulp op Afstand bij ons in het buitenland (en ook nog op zondag). Tevens is mijn oude computer weer als nieuw gemaakt. Zeer tevreden over de uitstekende service!”

Thomas en Vera, Moskou

“Zelfs in het weekend wordt er alert gereageerd op vragen en problemen, die per omgaande ook worden opgelost! ”

Joost Haenen, Den Haag

“Flexibel, goed telefonisch of per mail bereikbaar en snel beschikbaar om je computer ‘probleem’ te verhelpen!
Betrouwbaar – hij levert wat hij belooft/afgesproken heeft met je.
Super relaxt persoon met verstand van z’n vak.”

Miek, Den Haag

“Al meer dan tien jaar verzorgt de Computerdokter onze automatisering. Kernwoorden: snelle reactie, adequate oplossingen, inventief in oplossen en voorkomen van problemen. Onze beveiliging bleek lek en werd aangepakt.
Na onze verhuizing naar Berlijn houden we het onderhoud bij de dokter.”

Eitan Sorek, Berlijn, Sorek Artists Management

“Ik kan kort zijn: gewoon prima!”

Fred Haak, Rotterdam, Haak mediation

“I have been a customer for some years and am very satisfied with the service, whether identifying and solving problems or buying and installing a new computer. Recommended.”

Mike Weston, Den Haag

“Correcte, snelle en prima service.”

Johan van der Gugten, Bodegraven, Van der Gugten Porsche service

“Ik word altijd zo snel mogelijk en goed geholpen.”

Janneke Ros, Den Haag, Ros juweliers

“Niet werkende pc werd snel geanalyseerd. Toen hij bleek te zijn overleden is binnen twee dagen een nieuwe laptop geleverd met al mijn programma’s, mail en data overgezet.
Ik kon meteen verder werken. Groot voordeel was dat ik de deur er niet voor uit hoefde. Nog steeds zeer tevreden, veel dank!”

Eva H. Delft
“De Computerdokter helpt ons al een aantal jaren met onze PC oplossingen. De laatste keer heeft hij goed advies gegeven over het aanschaffen van een iMac.
We zijn er tot op heden nog heel erg blij mee.”
N. Komar, Voorburg, Komar Communications

“Ik heb nergens kritiek over. Hij kwam op tijd. Werk was snel gedaan. Geen rommel achtergelaten. Extra installatie voor nog meer beveiliging. Dit alles niet voor de hoofdprijs. Kreeg ik maar van alle zogenaamde ‘vaklui’ zo’n tevreden gevoel…. Zucht…”

Simon Daw, Voorburg

“Snelle reactie, uitstekende analyse van het probleem, adequate oplossing ruim binnen de verwachte termijn.
Kosten alleszins acceptabel gezien het hoge serviceniveau.
Zeker voor herhaling vatbaar.”

John Kalff, Wassenaar

“Mijn verouderde systeem leverde nogal wat problemen op. Dankzij vakkundig maatwerk en duidelijk advies, heb ik nu een systeem dat volledig aan mijn wensen voldoet. Door regelmatige updates via e-mail was ik constant op de hoogte van de vorderingen. Een absolute aanrader.”

Eddo de Leeuw, Den Haag

“Prompte service, goede adviezen, duidelijke uitleg en geen onverwachte kosten. Prima!”

Monique Baardman, Den Haag

“Heel tevreden”

Erika Mosenbacher, Den Haag, Restauratieatelier Mosenbacher

“De kinderen hadden allerlei software gedownload waardoor onze computer eerst erg langzaam werd om vervolgens helemaal vast te lopen. De Computerdokter heeft alle virussen en spyware verwijderd, en zelfs ons digibeten duidelijk gemaakt wat er mis was en hoe nieuwe ellende te voorkomen. We hebben meteen een nieuwe laptop bij hen besteld. Zeer tevreden, aanrader! ”

J. Kamthoudt, Zoetermeer

“De tienen spreken voor zich.”

Ferd Hugas, Den Haag

“Accurate, reliable, punctual and fully worthy the price(always more than justified and reasonable) and offering fully guaranteed services. Thank you Doctor!”

Laura de Rose, Den Haag

“Zakelijk, snel en deskundig – sturend en beknopt”

Ferdinand Mertens, Rotterdam

“Snel en deskundig werd het probleem geanalyseerd en opgelost. Mijn computer crasht niet meer en werkt zelfs sneller. Bovendien werden adviezen gegeven die nieuwe ellende moet voorkomen. Zeer tevreden.”

Jet Quadekker, Den Haag, Redactiebureau Quadekker

“Zakelijk en deskundig opgelost. Snelle en prettige service.”

J. Pennings, Den Haag