Betrouwbaar. Deskundig. Snel. Sinds 1992.

virus en spyware verwijderen

Computer reparatie Apple en Windows

Snelle, deskundige reparatie van uw laptop, Windows PC en/of Apple computer. Ook voor opschonen en upgrades. Internet en netwerk snel weer in orde. Geen gesleep met apparatuur, geen lange wachttijden, geen aansluitproblemen.

Meer weten?
data recovery en probleempreventie

Data recovery preventie advies

Vrijwel alle gewiste data op PC, laptop, datakaart kunnen wij terughalen tegen lage kosten. Bovendien adviseren we u hoe dataverlies het meest effectief kan worden voorkomen en hoe u uw kostbare data het beste opslaat.

Meer weten?
virus en spyware verwijderen

Virussen: oplossen en voorkomen

Virussen, spyware en malware op laptop, Windows of Apple computer wordt vakkundig en betrouwbaar verwijderd, zonder uw data aan te tasten. Met gratis preventie adviezen om nieuwe ellende in de toekomst te voorkomen.

Meer weten?

Spoed reparatie?
Bel direct:
(070) 362 09 63

Betrouwbare computerhulp aan huis

Heeft u problemen met uw Apple en/of Windows desktop of laptop? Hapert de internetverbinding of het (WiFi) netwerk? Bent u data kwijt op uw harddisk? Bent u het slachtoffer geworden van een phishing mail of virus besmetting? Wilt u overstappen van Windows naar Apple of omgekeerd? Of is er niets meer aan de hand dan dat uw computer wat traag geworden is?

De eerste de beste: sinds 1992

Computerdokter aan huis is één van de eerste bedrijven in Nederland dat zich specialiseerde in het bieden van computerhulp aan huis en bedrijf. Sinds 1992 zijn we voor talloze klanten een betrouwbare, deskundige en snelle partner gebleken voor het oplossen van vrijwel alle problemen met Windows en Apple computers, randapparatuur en software.
En we zijn gespecialiseerd in data recovery, we halen foto’s en documenten terug en verwijderen virussen, spyware en malwarebesmettingen. En we geven altijd kosteloze adviezen hoe u nieuwe ellende in de toekomst kan voorkomen.

U kunt snel weer aan het werk

We staan met plezier voor u klaar, ook buiten kantoortijden. En maken zeer snel een afspraak om uw probleem op te lossen. Dat kan bij u aan huis of bedrijf zijn of op afstand met onze voordelige HulpOpAfstand-service. Wanneer de reparatie niet op lokatie kan worden voltooid, nemen wij uw computer gratis mee en bezorgen hem snel weer terug. Uiteraard nemen dan wij ook de installatie en het aansluiten van uw computer voor onze rekening. Zodat u meteen weer aan het werk kunt.

“Mijn complimenten aan Computerdokter aan huis voor de snelle hulp en de fijne service. Ben erg blij dat mijn computer zo snel en doeltreffend is gerepareerd. Alles werkt weer naar behoren!”

A. Jansen

“Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van Computerdokter aan huis. Ze wisten het probleem snel te identificeren en te verhelpen. En de prijs viel ons eigenlijk alles mee.”

S. de Groot

“Na een plotselinge crash van mijn harde schijf was ik bang dat al mijn belangrijke documenten verloren waren. Gelukkig wist de monteur van Computerdokter aan huis alles terug te halen.”

T. Klein